FAQ: Paramount+ bliver til SkyShowtime

Følg

Senest opdateret:


TV 2 Plays abonnenter, som har tilkøbt Paramount+ på TV 2 Play, kan se frem til endnu flere stærke spillefilm, ikoniske animationsfilm og store fiktionsserier, når Paramount+ bliver til SkyShowtime fra 20. september 2022. Læs mere i denne artikel.

MicrosoftTeams-image__1_.png

Hvad er SkyShowtime?

SkyShowtime samler verdens bedste filmstudier og serieskabere fra Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, SHOWTIME®, Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios og Peacock. SkyShowtime bliver derfor det nye hjem for mange af Paramount+-favoritterne og meget mere udover det – blandt andet nye og eksklusive film og serier fra Universal Pictures, Sky og NBCUniversal, der ikke tidligere har været en del af Paramount+.

 

Hvilke film og serier kan jeg se frem til?

Der vil løbende blive tilføjet nye og eksklusive film og serier til SkyShowtime på TV 2 Play. Du kan især se frem til endnu flere og store biografhit, som vil være tilgængelige til stream umiddelbart efter, at filmene har været vist i landets biografer. Glæd dig blandt andet til disse film, som bliver tilgængelige med SkyShowtime på TV 2 Play:

  • Top Gun: Maverick
  • Minions: The Rise of Gru
  • The Northman
  • Sing 2
  • Sonic the Hedgedog 2
  • The Lost City
  • Downtown Abbey: A New Era
  • The Bad Guys
  • Og mange, mange flere

Allerede nu kan vi også løfte sløret for, at den længeventede SHOWTIME® dramaserie ’American Gigolo’ kommer eksklusivt med SkyShowtime på TV 2 Play. Du kan også glæde dig til femte og helt nye sæson af den prisbelønnede dramaserie ’Yellowstone’, der kan streames med SkyShowtime senere på året.

Nævnte film bliver løbende tilgængelige til stream med SkyShowtime på TV 2 Play i løbet af 2022.

 

Jeg har Paramount+ på TV 2 Play i dag. Hvad sker der med mit tilkøb af Paramount+?

Dit nuværende tilkøb af Paramount+ på TV 2 Play vil automatisk fortsætte som et tilkøb af SkyShowtime fra 20. september 2022. Det vil fungere på præcis samme måde, som du kender det i dag, hvor du kan tilgå indholdet fra SkyShowtime direkte i TV 2 Play-appen. SkyShowtime på TV 2 Play vil også fortsætte som et tilkøbsprodukt til din normale TV 2 Play-pakke.

 

Hvad koster SkyShowtime på TV 2 Play?

Normalprisen for SkyShowtime på TV 2 Play vil blive 80 kr./md. som et tilkøb til din normale TV 2 Play-pakke. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid afmelde dette.

Nuværende TV 2 Play-abonnenter, som har tilkøbt Paramount+ på TV 2 Play senest 19. september 2022, vil indtil videre fortsætte med at betale den nuværende pris for Paramount+, som er 40 kr./md. Så hvis du allerede har tilkøbt Paramount+, fortsætter du automatisk med at betale 40 kr./md. for SkyShowtime på TV 2 Play. Hvis du afmelder Paramount+ og tilkøber SkyShowtime senere, vil det være den nye månedlige normalpris, der vil være gældende.

 

Hvem kan tilkøbe SkyShowtime på TV 2 Play?

For at kunne tilkøbe SkyShowtime på TV 2 Play skal du have et TV 2 Play-abonnement købt direkte gennem TV 2 og have en af følgende pakker: 'Basis', 'Favorit' eller 'Favorit + Sport'. Der er ingen binding.

Du tilkøber Paramount+ (SkyShowtime fra 20. september 2022) på Mit TV 2.

 

Jeg ønsker ikke længere at have adgang til Paramount+ (SkyShowtime fra 20. september 2022) på TV 2 Play. Hvad gør jeg?

Du kan til enhver tid afmelde dit tilkøb af Paramount+ (SkyShowtime fra 20. september 2022). Du afmelder dit tilkøb på Mit TV 2.

 

 

Drevet af Zendesk