Ofte stillede spørgsmål: SkyShowtime på TV 2 Play

Følg

Senest opdateret:


Den 20. september 2022 bliver Paramount+ til Skyshowtime, hvilket også betyder, at SkyShowtime flytter ind på TV 2 Play.

 

Hvad er SkyShowtime på TV 2 Play?

SkyShowtime samler verdens bedste filmstudier og serieskabere fra Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, SHOWTIME®, Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios og Peacock. SkyShowtime bliver derfor det nye hjem for mange af Paramount+-favoritterne og meget mere udover det – blandt andet nye og eksklusive film og serier fra Universal Pictures, Sky og NBCUniversal, der ikke tidligere har været en del af Paramount+.

For 80 kr./md. kan du tilkøbe SkyShowtime på TV 2 Play, hvor du vil få adgang til SkyShowtime's omfattende udbud.

Hvis du ønsker at tilkøbe SkyShowtime på TV 2 Play, betaler du 80 kr./md. oven i din normale TV 2 Play-pakke. For at kunne tilkøbe SkyShowtime på TV 2 Play skal du som minimum have pakken ’Basis'. Det er desværre ikke muligt at tilkøbe SkyShowtime, hvis du har pakkerne ’Live 1’ eller ’Live 2’.

OBS: Hvis du har et TV 2 Play-abonnement via en partner, har du desværre ikke adgang til eller mulighed for at tilkøbe SkyShowtime på TV 2 Play. Det skyldes rettighedsmæssige årsager.

 

Hvordan ser jeg SkyShowtime på TV 2 Play?

Du kan se SkyShowtime i din TV 2 Play-app på enten mobil, tablet, Smart TV, Apple TV, Android TV eller computer. Du finder det under Kategorier og Kanaler.
Du kan tilkøbe SkyShowtime til din normale TV 2 Play-pakke, hvis du som minimum har pakken ’Basis’.

Jeg har Paramount+ på TV 2 Play. Hvad sker der med mit tilkøb af Paramount+?

Dit nuværende tilkøb af Paramount+ på TV 2 Play vil automatisk fortsætte som et tilkøb af SkyShowtime fra 20. september 2022. Det vil fungere på præcis samme måde, som du kender det i dag, hvor du kan tilgå indholdet fra SkyShowtime direkte i TV 2 Play-appen. SkyShowtime på TV 2 Play vil også fortsætte som et tilkøbsprodukt til din normale TV 2 Play-pakke.

Hvilke film og serier kan jeg se frem til?

Der vil løbende blive tilføjet nye og eksklusive film og serier til SkyShowtime på TV 2 Play. Du kan især se frem til endnu flere og store biografhit, som vil være tilgængelige til stream umiddelbart efter, at filmene har været vist i landets biografer. Glæd dig blandt andet til disse film, som bliver tilgængelige med SkyShowtime på TV 2 Play:

 • Top Gun: Maverick
 • Minions: The Rise of Gru
 • The Northman
 • Sing 2
 • Sonic the Hedgedog 2
 • The Lost City
 • Downtown Abbey: A New Era
 • The Bad Guys
 • Og mange, mange flere

Allerede nu kan vi også løfte sløret for, at den længeventede SHOWTIME® dramaserie ’American Gigolo’ kommer eksklusivt med SkyShowtime på TV 2 Play. Du kan også glæde dig til femte og helt nye sæson af den prisbelønnede dramaserie ’Yellowstone’, der kan streames med SkyShowtime senere på året.

Nævnte film bliver løbende tilgængelige til stream med SkyShowtime på TV 2 Play i løbet af 2022, men allerede nu kan du finde:

 • The Office
 • Downton Abbey
 • Parks & Recreation
 • Blue Bloods
 • Elementary

  

Hvad koster SkyShowtime på TV 2 Play?

Du kan tilkøbe SkyShowtime på TV 2 Play for 80 kr./md. i tilkøb til din normale TV 2 Play-pakke, hvis du som minimum har pakken ’Basis’.

 

Prøv SkyShowtime gratis i 14 dage

Du kan prøve SkyShowtime for 0 kr.de første 14 dage, hvis du er ny kunde på SkyShowtime og som minimum har pakken ’Basis’. Tilkøbet vil fornyes til normalprisen: 80 kr./md efter 14 dage.

Ønsker du ikke at forsætte med SkyShowtime til dit TV2 Play abonnement, skal du afmelde tilkøbet inden fornyelsen.

 

Hvorfor koster det ekstra at tilgå SkyShowtime?

SkyShowtime er en omfattende, selvstændig streamingtjeneste. Hvis SkyShowtime skulle inkluderes i de faste pakker i TV 2 Play ville alle TV 2-abonnenter skulle betale ekstra for denne adgang. Ved at tilbyde SkyShowtime som et tilkøb sikres en højere grad af fleksibilitet og valgfrihed – så kun de kunder der er interesseret betaler for SkyShowtime.

 

Hvilken TV 2 Play-pakke skal jeg have for at kunne tilkøbe SkyShowtime?

Hvis du ønsker at tilkøbe SkyShowtime til din normale TV 2 Play-pakke, kræver det, at du abonnerer på én af de følgende pakker: ’Basis med reklamer’, ’Basis uden reklamer’, ’Favorit med reklamer’, ’Favorit uden reklamer’, ’Favorit + Sport med reklamer’ eller ’Favorit + Sport uden reklamer’. Hvis du har pakkerne ’Live 1’ eller ’Live 2’, kan du ikke tilkøbe SkyShowtime.

Hvis du har et TV 2 Play-abonnement via en partner, har du desværre ikke adgang til eller mulighed for at tilkøbe SkyShowtime på TV 2 Play. Det skyldes rettighedsmæssige årsager.

 

Hvordan tilkøber jeg SkyShowtime, hvis jeg allerede har et abonnement på TV 2 Play?

Du tilkøber SkyShowtime på TV 2 Play inde på mit.tv2.dk. For at kunne tilkøbe SkyShowtime skal du have et betalende TV 2 Play-abonnement købt gennem TV 2 og én af de følgende pakker: ’Basis med reklamer’, ’Basis uden reklamer’, ’Favorit med reklamer’, ’Favorit uden reklamer’, ’Favorit + Sport med reklamer’ eller ’Favorit + Sport uden reklamer’. 

 

Hvordan udregner I, hvor mange dage jeg har adgang til SkyShowtime i forhold til betalingen?

Din betaling for SkyShowtime vil blive beregnet ud fra antallet af dage frem til førstkommende betaling for dit TV 2 Play-abonnement. Perioden for SkyShowtime beregnes ud fra prisen divideret med perioden på tilkøbet gange restperioden på din TV 2 Play pakke (80 kr. /30 dage x restperioden på TV2 Play-pakken).

 

Jeg er blevet opkrævet et mindre beløb, i forbindelse med mit nye abonnement på SkyShowtime, hvad skyldes det?

Du har ikke tilkøbt SkyShowtime samme dag, som du har købt dit TV 2 Play-abonnement. Derfor trækker vi et mindre beløb nu, så du fremadrettet betaler for SkyShowtime og TV 2 Play på samme tid. Din betaling for SkyShowtime vil altså fremadrettet være tilpasset betalingen for dit TV 2 Play-abonnement.

 

Jeg har opgraderet mit abonnement på TV 2 Play og er blevet opkrævet et mindre beløb, i forbindelse med abonnementet på SkyShowtime, hvad skyldes det?

Du har for nylig opgraderet dit TV 2 Play abonnement, og din fornyelsesdato er derfor ændret. Af den grund trækker vi et mindre beløb nu, så du fremadrettet igen betaler for SkyShowtime og TV 2 Play på samme tid. Din betaling for SkyShowtime vil altså fremadrettet være tilpasset betalingen for dit TV 2 Play-abonnement.

 

Drevet af Zendesk