FAQ: Nye priser for pakkerne ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ på TV 2 PLAY

Følg

Senest opdateret:


Priserne for ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ er ændret pr. 31. maj 2022. Hvis du ønsker mere information om prisændringen, finder du en række spørgsmål og svar i denne artikel.

 

Hvad er de nye priser for pakkerne ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’?

Pr. 31. maj 2022 er priserne for ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ steget med 20 kr./md. Følgende priser er derfor gældende:

  • Favorit med reklamer – 129 kr./md.
  • Favorit uden reklamer – 159 kr./md.
  • Favorit + Sport med reklamer – 189 kr./md.
  • Favorit + Sport uden reklamer – 219 kr./md.

Priserne for ’Basis med reklamer’, ’Basis uden reklamer’ er uændrede.

 

Jeg er allerede kunde på TV 2 PLAY og har enten ’Favorit’ eller ’Favorit + Sport’. Skal jeg også betale de nye priser?

Nej, ikke i denne omgang. De nye priser for ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ træder i kraft for nye kunder, der køber et TV 2 PLAY-abonnement fra 31. maj 2022 og frem. Hvis du er en betalende kunde på TV 2 PLAY og har købt ’Favorit’ eller ’Favorit + Sport’ senest 30. maj 2022, fortsætter dit månedlige abonnement til den tidligere pris – hvis prisen for dit TV 2 PLAY-abonnement ændres, vil du altid modtage en e-mail med information om dette senest 30 dage inden, ændringen træder i kraft. Hvis du vælger at opsige dit abonnement og købe et nyt abonnement på et senere tidspunkt, vil det være de nye priser, der er gældende.

 

Jeg er allerede kunde på TV 2 PLAY og ønsker at ændre min pakke til enten ’Favorit’ eller ’Favorit + Sport’. Skal jeg i så fald betale de nye priser?

Ja, det skal du fra 31. maj 2022 og frem. Hvis du eksempelvis har pakken ’Basis’ og ønsker at ændre din pakke til ’Favorit’ eller ’Favorit + Sport’, er det de nye priser for ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’, der er gældende for dig. Du kan ændre din pakke på Mit TV 2.

 

Hvorfor er priserne ændret?

Vi har store ambitioner for indhold på TV 2 PLAY på tværs af alle genrer, hvor vi hele tiden styrker vores tilbud inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar og aktualitet samt ikke mindst sport. Lige nu køber vi blandt andet nye - og forlænger eksisterende - sportsrettigheder. Når priserne for ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ ændres, er det blandt andet fordi, TV 2s sportsrettigheder giver adgang til nyt indhold i disse to pakker (udvalgte sportsrettigheder er også tilgængelige i ’Favorit’-pakken, når TV 2 eksempelvis sender landskampe på hovedkanalen).

Vi glæder os især til at byde herrelandsholdet i fodbold tilbage på TV 2 fra juni 2022, og ikke mindst når Tour de France starter her i Danmark 1. juli 2022.

Drevet af Zendesk