FAQ: Nye priser for pakkerne ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ på TV 2 Play

Følg

Senest opdateret:


Nye priser for pakkerne ’Favorit’ og ‘Favorit + Sport’ på TV 2 Play

Fra 1. maj 2024 får pakkerne ’Favorit’ og ‘Favorit + Sport’ nye priser for nye abonnenter på TV 2 Play. For eksisterende abonnenter på TV 2 Play træder den nye pris først i kraft i løbet af sommeren 2024. Hvis du ønsker mere information om prisændringerne, kan du finde en række spørgsmål og svar her. 

 

Hvad er de nye priser for pakkerne ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’?

Fra 1. maj stiger priserne for pakken ’Favorit’ med 20 kr. og ’Favorit + Sport’ med 30 kr. om måneden for alle nye kunder. De nye priser er:

Favorit med reklamer – 149 kr./md.

Favorit uden reklamer – 179 kr./md.

Favorit + Sport med reklamer – 219 kr./md.

Favorit + Sport uden reklamer – 249 kr./md.

Priserne for ’Basis med reklamer’ og ’Basis uden reklamer’ er uændrede.

 

Hvornår stiger priserne?

De nye priser vil være gældende for alle nye kunder, der køber et TV 2 Play-abonnement til ‘Favorit’ eller ‘Favorit + Sport’ fra 1. maj 2024.

For kunder, der har købt deres TV 2 Play-abonnement til ‘Favorit’ eller ‘Favorit + Sport’ før 1. maj 2024, træder de nye priser først i kraft i løbet af sommeren 2024. Eksisterende kunder vil få besked herom i en særskilt varslingsmail.

 

Hvorfor stiger priserne?

Vi vil gerne fortsat være blandt danskernes foretrukne streamingtjenester. Derfor styrker vi hele tiden vores indhold inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar, aktualitet samt sport, hvor vi løbende har fokus på at kunne tilbyde de mest populære sportsbegivenheder.

Når priserne for ’Favorit’ og ’Favorit + Sport’ ændres, er det blandt andet fordi, TV 2s nye sportsrettigheder fx Superliga giver adgang til nyt indhold i begge pakker.

Derudover udvikler og investerer vi løbende i TV 2 Play-streamingtjenesten for at sikre, at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse, ligesom vi løbende tilpasser og optimerer vores forskellige pakker, så de er så relevante som muligt for vores kunder.

 

Hvordan ændrer jeg min pakke til en anden?

Du kan til enhver tid opgradere eller nedgradere din pakke på TV 2 Play på Mit TV 2. Der er ikke noget gebyr for at ændre pakke.

Hvis du vil læse mere om de forskellige pakker, kan du få et overblik over pakkerne her.

 

Hvordan opsiger jeg mit TV 2 Play-abonnement?

Du kan til enhver tid opsige dit TV 2 Play-abonnement på Mit TV 2.

 

 

 

 

Drevet af Zendesk