Min unikke kampagnekode fra Strive udløber snart. Hvad betyder det for mig?

Følg

Senest opdateret:

Som tidligere kunde hos Strive har du haft en særlig kampagnepris til pakken ’Favorit + Sport uden reklamer’. Kampagneprisen ophører snart, så derfor har vi samlet et overblik over dine pakkemuligheder, hvor du kan følge med i LaLiga og Serie A.

Favorit + Sport: Alt på TV 2 PLAY inkl. hele LaLiga og Serie A (fra 149 kr./md.)

Med ’Favorit + Sport’ får du adgang til ALT på TV 2 PLAY. Det betyder, at du får adgang til alle syv livekanaler, ekstra eventkanaler og ikke mindst hele on demand-arkivet såsom serier, programmer, dokumentarer, nyheder, afviklede fodboldkampe m.m. ’Favorit + Sport’ er til dig, der gerne vil have det maksimale ud af TV 2 PLAY og gerne vil se hele LaLiga og Serie A – du går altså aldrig glip af en eneste kamp.

Når din kampagnepris udløber, fornyes du automatisk på pakken ’Favorit + Sport uden reklamer’ til 179 kr./md. Ønsker du det samme udvalg men til en billigere pris, kan du ændre din pakke til ’Favorit + Sport med reklamer’ til 149 kr./md. – her vil du få vist op til 3 min. reklamer før afspilning af on demand-programmer. Vær opmærksom på at du først skal ændre din pakke, når din kampagnepris ophører, da du ellers vil miste din unikke kampagnepris.

Livepakker: Topkampe i LaLiga og Serie A (fra 49 kr./md.)

Hvis du kun ønsker at se topkampe i LaLiga og Serie A, kan du ændre din pakke til ’Live 1’ eller ’Live 2’, hvor du køber adgang til at se livekanalerne TV 2 SPORT X og/eller TV 2 SPORT. Topkampe i LaLiga og Serie A vises typisk på TV 2 SPORT X, og enkelte kampe vises på TV 2 SPORT. Hvis der er flere fodboldkampe, der spilles på samme tid, sendes resterende kampe på ekstra eventkanaler. Hvis du blot vælger at have adgang til TV 2 SPORT X og/eller TV 2 SPORT, vil du IKKE have adgang til disse ekstra eventkanaler, og du vil derfor gå glip af flere kampe. Vær desuden opmærksom på at der er seks måneders binding på livepakker.

OBS: Hvis du ønsker en anden pakke end ’Favorit + Sport uden reklamer’, skal du være opmærksom på, at du først skal ændre din pakke, når din kampagnepris ophører, da du ellers vil miste din unikke kampagnepris. Du skifter pakke inde på mit.tv2.dk.

Vi håber, at denne side har givet dig et godt overblik over dine pakkemuligheder.