Få adgang til hayu igennem dit TV 2 PLAY abonnement

Senest opdateret:

Hvordan får jeg adgang til streamingtjenesten, hayu med mit TV 2 PLAY abonnement?

For at få en gavekode til streamingtjenesten, hayu, skal du have et abonnement til Basis uden reklamer, Favorit uden reklamer eller Favorit + Sport uden reklamer (gælder ikke prøveadgang).

Har du ikke et abonnement uden reklamer, kan du ændre din pakke via Mit TV 2, som du finder HER.

Har du abonnement igennem en partner (f.eks. Telmore, 3, Stofa, Boxer og lignende), så har du ikke adgang til TV 2s kundefordel hos hayu. Tilbuddet gælder kun kunder, der har købt et abonnement direkte hos TV 2.

Med kundefordelen til hayu får du gratis adgang til streamingtjenesten, hayu.

hayu er en international streamingtjeneste, der står bag nogle af verdens største realityserier som ’Keeping Up with the Kardashians’, ‘The Real Housewives’ og ’Vanderpump Rules’. Med denne kundefordel får du fuld drama og glamour med dit TV 2 PLAY abonnement.

For at få adgang til hayu skal du gøre følgende:

• Gå til hayu.com/signup
  • Log in på en eksisterende hayu bruger eller registrer en ny bruger ved at indtaste dine oplysninger
  • Tryk på "Start free trial".
  • Under ” Subscription Details” i næste step skal du klikke på TV 2 PLAY logo
  • Log ind med din TV 2 PLAY bruger, og du vil her få beskeden om, at din hayu adgang betales via dit TV 2 PLAY abonnement.
  • Start din gratis adgang til hayu