TV 2 PLAY - pakkeoverblik

Senest opdateret:

På TV 2 PLAY kan du vælge imellem følgende pakker:

mceclip0.pngFavorit + Sport (inkl. alle PLAY ekstra kanaler*).

Her får du adgang til ALT hos TV 2 PLAY. Det vil sige, at du kan afspille ALLE vores live kanaler og dermed se udsendelserne direkte når de vises i TV, men får samtidig adgang til vores arkiv, hvor du kan se tidligere sendte udsendelser, snigpremiere, film og unikke PLAY programmer.
Pris: med reklamer kr. 149,- pr/md. // uden reklamer kr. 179,- pr/md.
~ Bindingsperiode: Ingen (opsigelsesvarsel: 2 dage).

Favorit (inkl. PLAY 7 ekstra kanalen*).
Her får du adgang til de fleste live kanaler (omfatter TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 FRI, TV 2 CHARLIE og TV 2 ZULU), på dem kan du se udsendelserne direkte når de vises i TV. Du får også adgang til vores arkiv, hvor du kan se tidligere sendte udsendelser, snigpremiere, film og unikke PLAY programmer.
Pris: med reklamer kr. 109,- pr/md. // uden reklamer kr. 139,- pr/md.
~ Bindingsperiode: Ingen (opsigelsesvarsel: 2 dage).

Basis
Her får du adgang til vores arkiv, hvor du kan se tidligere sendte udsendelser, snigpremiere, film og unikke PLAY programmer.
Pris: med reklamer kr. 49,- pr/md. // uden reklamer kr. 79,- pr/md.
~ Bindingsperiode: Ingen (opsigelsesvarsel: 2 dage).

Live Pakke 1 og Live Pakke 2
Her får du adgang til den / de valgte live kanaler og vil dermed kunne se udsendelserne direkte derpå. Du får ikke adgang til vores PLAY ekstra kanaler**.
Pris: Live Pakke 1 kr. 49,- pr/md. // Live Pakke 2 kr. 79,- pr/md.
~ Bindingsperiode: 6 måneders binding (opsigelsesvarsel: 2 dage).

Du finder disse Live pakker under vores normale pakke-oversigt - hvis du trykker på Du har også mulighed for at købe en eller to livekanaler med binding:

* Hvad er et reklamebaseret abonnement?
Hvis du vælger et abonnement med reklamer, vil du få vist op til 3 minutters reklame inden udsendelserne fra vores arkiv starter. Bemærk! Der vil stadig afspilles reklamer ved visningen af vores live kanaler.

** Hvad er PLAY ekstra kanalerne?
Det er nogle eventkanaler vi tager i brug, når der fx ikke er plads til en fodboldkamp på hverken TV 2 SPORT eller TV 2 SPORT X. I de tilfælde vil den / de pågældende kampe rykkes over på en af PLAY kanalerne. Man får adgang til alle 7 PLAY kanaler i pakken, Favorit + Sport, således man kan følge lige netop den sportsgren der har interesse. Ved valget af Favorit, får man adgang til PLAY 7 som dog IKKE viser sport.