Jeg har Basis-pakken igennem Telmore, Boxer, Stofa - hvordan får jeg adgang til TV 2 SPORT X?

Følg

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos Telmore, Stofa eller Boxer, så kan du igennem dem få oprettet en Basis-pakke til TV 2 PLAY.
Basis-pakken giver dig adgang til alle vores arkivprogrammer, men ikke til vores livekanaler.

Hvis du også ønsker adgang til TV 2 SPORT X og de øvrige livekanalerne:

For at få adgang til livekanalerne, så skal du logge ind med din bruger på play.tv2.dk og oprette enten en Live pakke, Favorit pakken eller Favorit + Sport pakken derigenem.

Her skal du blot starte med at være logget ind med din bruger. Når du er logget ind, så kan du i bunden af siden trykke på "Priser og abonnement" og her vælge imellem 2 live-pakker, hvor du kan vælge én eller to live kanaler, Favorit-pakken med reklamer eller Favorit + Sport med reklamer. (Du vil selvfølgelig ikke få vist reklamer, hvis du allerede har en pakke uden reklamer):

• Favorit-pakken med reklamer. Koster 109 kr./md. Adgang til vores livekanaler undtagen TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X samt adgang til vores arkivprogrammer. Du får selvfølgelig ikke vist reklamer, hvis du allerede har Basispakken uden reklamer.
  • Favorit + Sport pakken med reklamer. Koster 149 kr./md. Adgang til alle vores livekanaler inkl. TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X samt adgang til vores arkivprogrammer. Du får selvfølgelig ikke vist reklamer, hvis du allerede har Basispakken uden reklamer.
  • Live-pakken med adgang til 1 kanal. Koster 49 kr./md. Her er der 6 måneders binding, og du får ikke adgang til vores ekstra kanaler PLAY 1-7.
  • Live-pakken med adgang til 2 kanaler. Koster 79 kr./md. Her er der 6 måneders binding, og du får ikke adgang til vores ekstra kanaler PLAY 1-7.

Ovenstående pakker er tilgængelige fra 4. januar.

Det er desværre ikke muligt kun at betale differencen fra Basis-pakken til Favorit eller Favorit + Sport pakken.

Du skal være opmærksom på, at din pakke med adgang til livekanalerne vil køre separat ved siden af dit Telmore/Stofa/Boxer Basis-pakke abonnement, og vil skulle opsiges igennem os eller på play.tv2.dk.

Sådan ser vores pakkeroversigt ud pr. 4. januar 2020: