Jeg vil ikke have hayu - kan jeg så slippe for prisregulering?

Følg

Senest opdateret:

Det er desværre ikke muligt at fravælge vores nye indhold fra hayu.
Vores samarbejde med den internationale streamingtjeneste hayu, skal sikre os mere populært reality-tv, som er efterspurgt af mange TV 2 PLAY-brugere. Det er selvfølgelig uheldigt, hvis det ikke falder i alles smag.

Hvis du lige nu betaler mindre end normalprisen, så har du formentlig modtaget en mail om, at denne pris fra januar vil blive ændret til normalprisen.
Så at din pris reguleres har ikke udelukkende noget at gøre med hayu, men også at vi ikke finder det hensigtsmæssigt, at vores kunder betaler forskellige priser for det samme indhold.
Alle vil derfor komme til at betale den samme pris.

Prisen for et abonnement på TV 2 PLAY har ligget relativt stabilt ift., at vi har udvidet med masser af nyt indhold, herunder endnu flere dages snigpremierer. Hertil kommer, at vi hos TV 2 PLAY løbende har udvidet – og fortsætter med at udvide – mængden af unikke programmer, som udelukkende vises på TV 2 PLAY. Det drejer sig om programmer inden for både fiktion, nyheder, aktualitet, dokumentar, underholdning og sport.

Så for at vi fremover kan sikre endnu mere indhold på TV 2 PLAY til gavn for alle, regulerer vi nu prisen blandt de kunder, der i dag betaler mindre end normalprisen. Kunder der i dag betaler normalprisen vil ikke få en prisregulering.