hayu - hvad er det og hvordan får jeg adgang?

Senest opdateret:

Verdens største realityserier rykker ind på TV 2 PLAY!

Fra 4. januar 2020 får du meget mere reality på TV 2 PLAY
hayu er en international streamingtjeneste, der står bag nogle af verdens største realityserier som ’Keeping Up with the Kardashians’, ‘The Real Housewives’ og ’Vanderpump Rules’. Fra januar 2020 bliver 14 forskellige realityserier fra hayu tilgængelige på TV 2 PLAY.
I alt kan du se frem til mere end 750 timers underholdning. Ud over adgangen til det store bagkatalog fra hayu, frigives nye afsnit af de fleste af serierne på TV 2 PLAY samme døgn, som programmerne har premiere i USA, og serierne kan naturligvis ses med danske undertekster.

Realityserierne vil fra januar 2020 indgå i alle pakker på TV 2 PLAY på nær Live pakke 1, Live pakke 2 og Live pakke 3.