Opsigelse af abonnement

Følg

Senest opdateret:


Har dit behov for TV 2 Play ændret sig, så er det muligt at skifte din pakke på Mit TV 2, hvor vi har pakker fra 69 kr. til 249 kr. 
Hvis du nedgraderer din pakke, vil denne nedgradering træde i kraft ved næste fornyelse, hvor din abonnementspris herefter vil blive billigere.

Har du ikke brug for dit TV 2 Play abonnement længere eller ønsker du at holde en pause med dit abonnement, har vi gjort det nemt for dig at opsige via din profilside.
Ønsker du derefter at oprette abonnementet igen, er det naturligvis altid muligt via tv2play.dk.

Profilsiden Mit TV 2 finder du ved at klikke på trykke på 'Menu' i øverste højre hjørne på tv2play.dk - og dernæst på 'Mit TV 2'.

Du kan også trykke på dette link, hvorefter du kommer direkte til din profilside: Klik her

På Mit TV 2 vil du kunne se, hvilket abonnement du har - og under abonnementet skal du trykke på 'Opsig abonnement'.

Bemærk at måneds- og kvartals- samt halvårsabonnementer kan opsiges senest to dage før abonnementet udløber. Såfremt abonnementet ikke opsiges, fornys det automatisk og løber til og med udgangen af den efterfølgende abonnementsperiode. Hvis abonnementet opsiges i en betalingsperiode fortsætter adgang til tjenesten indtil betalingsperioden udløber og abonnementet fornys ikke yderligere herefter.

 

Hvis du har en live pakke med adgang til 1 eller 2 kanaler, skal du være opmærksom på, at der er 6 måneders binding på disse pakker. Så opsiger du disse pakker via profilsiden, så vil opsigelsen lægges i kø og abonnementet vil opsiges efter 6. trækning.

Drevet af Zendesk