Opsigelse af abonnement

Følg

Senest opdateret:


Har du ikke brug for dit TV 2 PLAY abonnement længere eller ønsker du at holde en pause med dit abonnement, så har vi gjort det nemt for dig at opsige via din profilside.
Ønsker du derefter at oprette abonnementet igen, så er det naturligvis altid muligt via tv2play.dk.

Profilsiden finder du ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne inde på tv2play.dk - og dernæst på 'Administrér TV 2 PLAY abonnement'.

Du kan også trykke på dette link, hvorefter du kommer direkte til din profilside: Klik her


Bemærk at måneds- og kvartals- samt halvårsabonnementer kan opsiges senest to dage før abonnementet udløber. Såfremt abonnementet ikke opsiges, fornys det automatisk og løber til og med udgangen af den efterfølgende abonnementsperiode. Hvis abonnementet opsiges i en betalingsperiode fortsætter adgang til tjenesten indtil betalingsperioden udløber og abonnementet fornys ikke yderligere herefter.


På din profilside på Mit TV 2 (link til din profilside) vil du kunne se, hvilket abonnement du har - og under abonnementet skal du trykke på 'Opsig abonnement':


Opsig1.jpg

Og dernæst igen på nedenstående grønne knap:
mceclip1.png

 

Herefter vil du blive bedt om at angive en opsigelsesårsag og skal slutte af med at trykke på 'Bekræft opsigelse':


mceclip2.png

 

Du skal opsige dit abonnement senest 2 dage før fornyelse for at undgå denne.

 

Hvis du har en live pakke med adgang til 1 eller 2 kanaler, skal du være opmærksom på, at der er 6 måneders binding på disse pakker. Så opsiger du disse pakker via profilsiden, så vil opsigelsen lægges i kø og abonnementet vil opsiges efter 6. trækning.

 

Der gælder en 14 dages fortrydelsesret fra købsdato, hvis du ikke har taget abonnementet i brug.
Kontakt her vores Kundecenter på kundeservice@tv2.dk.

Drevet af Zendesk