TV 2 SPORT flytter ud af Favorit pakken (Hele pakken) - hvorfor?

Følg

Senest opdateret:


TV 2 har på det seneste købt mange nye sportsrettigheder for at højne niveauet af sport på bl.a. TV 2 PLAY. Herunder købet af streamingtjenesten Strive og etableringen af den nye TV 2 SPORT X kanal.
Sportsrettigheder er dyre, og når vi udvider mængden af international live-sport med cirka 2.000 nye timer (bl.a. hele La Liga og Serie A), er det nødvendigt at ændre prisen. For ikke at hæve prisen for kunder, der ikke er interesserede i sport, har vi valgt at introducere en helt ny pakke til sportsentusiasterne.

Det betyder, at vi samler begge sportskanaler (TV 2 SPORT og den nye sportskanal TV 2 SPORT X) i en ny pakke. Den nye pakke hedder ’Favorit + Sport’ og bliver tilgængelig 4. januar 2020

Med den nye sportskanal får du adgang til flere tusinde timers live-sport blandt andet mange flere fodboldkampe fra den spanske La Liga og den italienske Serie A, Wimbledon- og ATP-tennis samt endnu mere skiskydning.

Det vil sige, at hvis du tidligere har haft Hele pakken - nu kaldet 'Favorit' - så har du som udgangspunkt ikke længere adgang til TV 2 SPORT kanalen.
Ønsker du adgang til vores sportskanaler så skal du ændre din pakke til 'Favorit + Sport'.
Prisen for 'Favorit + Sport' er 149 kr./md. med reklamer og 179 kr./md. uden reklamer.

Vi fjerner dog ikke din adgang til TV 2 SPORT med det samme - men har i stedet valgt at give dig fri adgang til både TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X fra 4. januar til 31. januar. 
(OBS: Dette gælder udelukkende for kunder, som har et abonnement direkte igennem TV 2 (dvs. ikke igennem en TV/mobil-udbyder) og som har oprettet sig før den 4. januar)
Ønsker du efter den 31. januar at beholde adgangen til TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X, så skal du altså ændre til 'Favorit + Sport'.

 

 

Drevet af Zendesk