Jeg rammes af en prisregulering - hvad får jeg ekstra?

Senest opdateret:

Har du tidligere betalt en lavere pris for dit TV 2 PLAY abonnement end normalprisen, så vil du fra januar 2020 opleve at få ændret din pris til de normale priser, som er gældende for alle vores kunder.

Igennem vores samarbejde med hayu vil du til gengæld få flere hundrede timers nyproduceret reality-tv, som er meget populært blandt mange TV 2 PLAY-brugere.
Samtidig får du glæde af, at TV 2 PLAY løbende har udvidet - og fortsætter med at udvide - mængden af unikke programmer, som udelukkende vises på TV 2 PLAY. Dette drejer sig om programmer inden for både fiktion, nyheder, aktualitet, dokumentar og underholdning.

Prisreguleringen vil træde i kraft ved din første fornyelse efter 3. januar 2020.