Ny pris for SkyShowtime på TV 2 Play

Følg

Senest opdateret:


SkyShowtime på TV 2 Play fungerer som et tilkøb til din almindelige TV 2 Play pakke og tilbyder et stort udvalg af eksklusive serier, blockbusterfilm, underholdning til børn og helt nyt originalindhold. I april 2024 fik SkyShowtime på TV 2 Play ny pris for nye abonnenter. I denne artikel kan du finde en række spørgsmål og svar, som kan hjælpe dig godt videre.

 

Hvad er den nye pris for SkyShowtime på TV 2 Play? 

Fra 23. april 2024 steg prisen for SkyShowtime på TV 2 Play med 20 kr. om måneden for nye kunder. Den nye pris for SkyShowtime på TV 2 Play er 80 kr. pr. måned. 

 

Hvorfor stiger prisen for SkyShowtime på TV 2 Play? 

Den nye pris for SkyShowtime på TV 2 Play skyldes en prisstigning hos SkyShowtime på deres tilsvarende produkt, der stiger til 89 kr. om måneden fra 23. april 2024. 

SkyShowtime tilbyder et stort udvalg af eksklusive serier, blockbusterfilm, underholdning til børn og helt nyt originalindhold, og siden SkyShowtimes lancering er der tilføjet flere SkyShowtime Originals og samproduktioner. Der er desuden foretaget et stigende opkøb af nye programmer, ligesom der også fortsat investeres i nye lokale programmer.

 

Hvornår stiger prisen for eksisterende abonnenter? 

For eksisterende abonnenter med SkyShowtime på TV 2 Play træder den nye pris først i kraft i løbet af sommeren 2024. 

 

Hvordan opsiger jeg mit SkyShowtime abonnement på TV 2 Play? 

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement på tilkøbsproduktet SkyShowtime på Mit TV 2.

 

Hvordan ændrer jeg min TV 2 Play pakke? 

Du kan til enhver tid opgradere, nedgradere eller opsige din pakke på Mit TV 2. Der er ikke noget gebyr for at ændre pakke. 

Hvis du vil læse mere om de forskellige pakker, kan du få et overblik over pakkerne her.

 

 

Drevet af Zendesk