Ofte stillede spørgsmål: Samarbejde med Hayu ophører

Følg

Senest opdateret:


Fra 3. januar 2023 er det ikke længere muligt at streame realityserier fra Hayu på TV 2 Play. Hvis du ønsker mere information om dette, kan du finde en række spørgsmål og svar her.

Hvad er Hayu?

Hayu er en amerikansk streamingtjeneste, der står bag realityserier som ’Keeping up with the Kardashians’, ’The Real Housewives of Beverly Hills’, ’Vanderpump Rules’, ’Below Deck’ og mange flere. Tilbage i 2020 lancerede TV 2 Play et treårigt samarbejde med Hayu, der har gjort det muligt at streame serier og programmer fra Hayu på TV 2 Play.

Hvorfor kan jeg ikke længere se Hayu?

På TV 2 Play investerer vi løbende i nye serier og programmer inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar, aktualitet og sport. Vi tilpasser hele tiden vores udbud af indhold, så det passer til brugernes efterspørgsel. Tilbage i 2020 lancerede vi et treårigt samarbejde med streamingtjenesten Hayu, og dette samarbejde udløber ved årsskiftet. Derfor vil det ikke længere være muligt at streame indhold fra Hayu på TV 2 Play fra 3. januar 2023.

Hvornår kan jeg ikke længere se Hayu på TV 2 Play?

Fra 3. januar 2023 er det ikke længere muligt at se Hayu på TV 2 Play. Hvis du fortsat ønsker at se serier og programmer fra Hayu i det nye år, skal du derfor købe et abonnement til Hayus egen streamingtjeneste.

Hvordan ændrer jeg mit TV 2 Play-abonnement?

Hvis dit behov ændrer sig, kan du altid ændre dit TV 2 Play-abonnement på Mit TV 2. Hvis du har et TV 2 Play-abonnement via en af vores partnere, skal du kontakte partnerens kundeservice.

 

 

Drevet af Zendesk